Peraturan ndablek

Saka Ndhablek
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seneng-senengmu lah, nganggo ngoko oleh, nganggo basa krama ya oleh, misuh apa maneh. Sing penting lucu lan ora kakean plesetan sing marai rusak. Nanging luwih becik nek isa nganggo ejaan sing baku. Nek ora ngerti kaya piye, takon karo mbahmu!

Dong ora?