Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca isi9
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
75
Berkas unggahan4
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Ndhablek kababar194
Besutan rata-rata saben kaca2,59
Statistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)86.739
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
0
Bot (pratélaning anggota)0
Panata (pratélaning anggota)2
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Pangawas (pratélaning anggota)0
rollback (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
staff (pratélaning anggota)0