Kondom

Saka Ndhablek
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Nowiki

Komdom yaiku salah sawijining piranti kanggo nggawe anak.


    Seratan punika taksih tulisan rintisan. Panjenengan wajib mbiyantu Ndhablekpedia [1].