Indonesia

Saka Ndhablek
Jujug: navigasi, golèk
Tukang niru-niru Wikipedia gadhah artikel ingkang judulipun sami. Indonesia.

Republik Indonesia (utawa Nuswantara) yaiku sawijining negara edan ing Asia Kidul Wetan. Indonesia merdika ing taun 1945 Masehi (diwaca : sewu sangang atus patang puluh lima). Miturut Roy Suryo, Negara Indonesia wis ana saka taun 26513 SM (sadurunge mati).