Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca isi11
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
267
Berkas unggahan195
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Ndhablek kababar398
Besutan rata-rata saben kaca1,49
Statistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)87.128
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
2
Bot (pratélaning anggota)0
Panata (pratélaning anggota)2
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Pangawas (pratélaning anggota)0
rollback (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
staff (pratélaning anggota)0