Kaca Utama

Saka Ndhablek
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawut rawuh ing Ndhablekpedia Wiki ing basa Jawa.
selamat datang di Ndhablekpedia Wiki, minangka papan kanggo kabeh jinis artikel basa jawa. Saiki kita duwe 9 kaca.
  • Aturan liyane bakal dibahas kanthi luwih rinci babagan peraturan ndablek. Sanajan tulisan sampeyan ing kene gratis, sampeyan kudu ngormati aturane.

Kumpulan wong Ndhablek saka manca negara, ing njero negara nganti dunia kartun!

Kita kenal dia sebagai Miyabi, nama aslinya Maria Ozawa, dia seorang Aktris dari Japan berwajah Indo, wajahnya cantik dan semua cowok melihatnya pasti menyukainya. Tapi Miyabi begitu ndablek ngak ngasi tau apa kerjaan dia ama keluarganya.

Klik untuk detail...


Neh orang beruntung banget. Bayangin aja, dateng ke Jakarta modal dengkul, eh sekarang masuk Teve modalnya Lap-top. Giliran deket cewek, modalnya bibir

Klik disini untuk lebih detail


Anaknya tampang sedang-sedang aja. Tiap malem bawa bawa mobil ngater tahu. Dia punya cewek ngak ngerasa punya. Eh giliran di suruh turun Gunung bawaannya tekan GAS mulu.

Klik untuk baca lebih lanjut